Πίσω στο: Extreme βιντεοκάμερες

Olympus Tough TG-Tracker Black (Δώρο Θήκη CSCH-125)

PDFΕκτύπωσηEmail
Με αντοχή στο νερό σε βάθος έως και 30 μέτρα, συνθήκες παγετού έως -10C, πτώσεις από ύψος έως 2.1m, πίεση έως 100kg αλλά και στη σκόνη θα απολαμβάνεις τις extreme περιπέτειές σου χωρίς να ανησυχείς για την action camera

Τιμή πώλησης: 249,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
olympus-tg-tracker-black-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-2
olympus-tg-tracker-black-stavrinakis-aa-digitalphoto.gr-3
Περιγραφή

 

 

Περιγραφή προϊόντος OLYMPUS TG-Tracker Black

Κατάκτησε τις κορυφές, δάμασε τα κύματα και κάνε δικές σου τις πλαγιές. Αρκετά ανθεκτική για κάθε πρόκληση, η TG-Tracker είναι μια στιβαρή, εύχρηστη φωτογραφική μηχανή δράσης που σου εξασφαλίζει εντυπωσιακά video και φωτογραφίες ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Αντοχή σε βάθος μέχρι τα 30 μέτρα, σε συνθήκες παγετού μέχρι και –10°C, σε πτώσεις από ύψος 2,1 μέτρων, σε πιέσεις μέχρι και 100 κιλών και στη σκόνη. Με ενσωματωμένους αισθητήρες για να καταγράφει τις επιδόσεις σου ενώ είναι εξοπλισμένη με GPS, πυξίδα, αισθητήρα επιτάχυνσης βαρόμετρο και θερμόμετρο. Καταγραφή σε 4K για να έχεις την απόλυτη λεπτομέρεια αλλά και Wi-Fi για να στέλνεις τα video ασύρματα στο smartphone και να τα μοιράζεσαι με τους φίλους σου.

 

Αντοχή σε αντίξοες συνθήκες

Με την Olympus TG-Tracker θα πας παντού. Με αντοχή στο νερό σε βάθος έως και 30 μέτρα, συνθήκες παγετού έως -10C, πτώσεις από ύψος έως 2.1m, πίεση έως 100kg αλλά και στη σκόνη θα απολαμβάνεις τις extreme περιπέτειές σου χωρίς να ανησυχείς για την action camera. Το εσωτερικό και εξωτερικό πλαίσιο της κάμερας είναι ειδικά σχεδιασμένο με το σύστημα στεγανοποιητικών δακτυλίων που σου εξασφαλίζει αδιάβροχες επιδόσεις μεγάλης αντοχής.

 

Καταγράφει τις επιδόσεις σου

Με 5 διαφορετικούς αισθητήρες πεδίου η Olympus TG-Tracker καταγράφει τόσο την περιπέτεια γύρω σου αλλά και όσα νιώθεις. Εξοπλισμένη με GPS, πυξίδα, αισθητήρα επιτάχυνσης, βαρόμετρο και θερμόμετρο, παρακολουθεί συνεχώς όλη τη δράση για να κάνει τη ... βόλτα στου στη φύση μία αξέχαστη εμπειρία. Ιδανική για να καταγράφεις τις ατομικές σου επιδόσεις όλες τις δύσκολες δραστηριότητες.

 

Φωτογραφίζεις, παρακολουθείς, μοιράζεσαι

Κατάγραψε τις extreme περιπέτειές σου με την Olympus TG-Tracker και έπειτα μετάφερε όλα τα video απευθείας στο smartphone, ασύρματα μέσω Wi-Fi. Η εφαρμογή Ol. Track κρατάει οργανωμένα όλα τα video που έχεις καταγράψει ενώ μπορείς να ελέγχεις την πρόοδό και τη βελτίωση των δεξιοτήτων σου. Επίσης, με την εφαρμογή Ol. Share μπορείς να μοιραστείς αμέσως σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης ενώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smartphone και να ελέγχεις όλες τις λειτουργίες της action cam.

 

Ανάλυση 4K και υπερευρυγώνιος φακός

Κατάγραψε όλη τη δράση με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σύγκριση με το Full HD με τον υπερευρυγώνιο φακό 4K. Θα έχεις υψηλή λεπτομέρεια σε κάθε σκηνή για να μη χάσεις ούτε pixel. Επίσης, με καταγραφή σε οπτική γωνιά 204 μοιρών θα μπορείς να ξαναζήσεις με τον απόλυτο ρεαλισμό την εμπειρία της περιπέτειας, αφού η Olympus TG-Tracker μπορεί και καταγράφει περισσότερα απ'όσα μπορείς να δεις.

 

Μεγάλη μπαταρία και σταθεροποιητής εικόνας 5 αξόνων

Με το σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων η Olympus TG-Tracker αντισταθμίζει κάθε είδος θολώματος. Ανεξάρτητα πόσο δύσβατη και ανώμαλη είναι η διαδρομή, εσύ θα έχεις video υψηλής σταθερότητας και με κάθε λεπτομέρεια. Επίσης χάρη στη λειτουργία επαναλαμβανόμενης εγγραφής, μπορείς να ρυθμίσεις την κάμερα να καταγράφει συνεχώς μέχρι να γεμίσει η κάρτα μνήμης ή να εξαντληθεί η μπαταρία. Η μπαταρία από την άλλη, θα σου προσφέρει εγγραφή έως και 90 λεπτά συνεχόμενα.

 

Αναδιπλούμενη οθόνη LCD 1.5"

Με την έγχρωμη οθόνη LCD 1.5" με ανάλυση 115k, θα βλέπεις ανά πάσα στιγμή το κάδρο της φωτογράφισης, ενώ με μία κίνηση διπλώνει για να ξεκινήσεις την περιπέτεια. Ακόμη σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η Olympus διαθέτει προβολέα ισχύος 60 Lumen για φωτογραφίες και video. Επίσης, χάρη στη λειτουργία video με χρονοκαθυστέρηση θα μπορείς να δεις όλα τα στάδια της ανατολής του ηλίου ή τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.