Sony A7R II body (ILCE-7SM2)

PDFΕκτύπωσηEmail
Εγγύηση Sony Hellas - Ο πρώτος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ CMOS με οπίσθιο φωτισμό και 42,4MP στον κόσμο - Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X - Μεγάλο εύρος ISO, από 50 έως 102400 - Γρήγορη υβριδική AF, με κάλυψη AF με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 39
A7R II (ILCE-7RM2) body

Τιμή πώλησης: 2799,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
A7R II (ILCE-7RM2) body
A7R II (ILCE-7RM2) body
A7R II (ILCE-7RM2) body
A7R II (ILCE-7RM2) body
A7R II (ILCE-7RM2) body
Περιγραφή

Απόλυτος ρεαλισμός

Παρουσιάζουμε την α7R II πλήρους καρέ, τη μηχανή "R" μικρού μεγέθους που φέρνει την επανάσταση στην ανάλυση με υψηλότερη ευαισθησία, απόκριση και βελτιστοποίηση της εικόνας.

Κατακτήστε την επόμενη διάσταση

Με έναν ασυναγώνιστο νέο αισθητήρα εικόνας

Καταγράψτε εικόνες με ακόμα πιο ολοκληρωμένη ποιότητα. Χάρη στον πρώτο1 αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό και 42,4 megapixel2 στον κόσμο, η Sony α7R II ανεβάζει την ανάλυση εικόνας, την ευαισθησία (έως ISO 1024003) και τη γρήγορη απόκριση σε νέα επίπεδα. Η αποτελεσματική κάλυψη της αυτόματης εστίασης, με εντοπισμό φάσης σε εξαιρετικά ευρύ εστιακό επίπεδο που προσφέρει το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, διατηρεί το θέμα ευκρινές σε όλο το καρέ, ενώ η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες μειώνει τη θόλωση που μπορεί να επηρεάσει τις λήψεις χωρίς τρίποδο. Η υψηλή ανάλυση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με την εγγραφή ταινιών 4K με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση. Με τόσες τεχνολογίες σε ένα σώμα εξαιρετικά μικρού μεγέθους, είναι φανερό ότι αυτή η μηχανή προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα βλέπετε.

Ο πρώτος αισθητήρας1 πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό

Υψηλότερη ανάλυση, ευαισθησία και ταχύτητα ανάγνωσης

Ο αισθητήρας CMOS 42,4 megapixel είναι ο πρώτος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ 35 mm στον κόσμο1 με δομή οπίσθιου φωτισμού που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, επεκτείνει την κλίμακα του κυκλώματος και, χάρη στη βοήθεια της χάλκινης καλωδίωσης γρήγορης μετάδοσης, παρέχει δεδομένα περίπου 3,5 φορές ταχύτερα4, ενώ ελαχιστοποιεί το θόρυβο της εικόνας για απόδοση των μικρών λεπτομερειών σε κάθε λήψη.

Ταχύτερη, εξυπνότερη και πιο πιστή επεξεργασία

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ συντονίζει αποτελεσματικά και με ακρίβεια τον όγκο δεδομένων 42,4 megapixel του νέου αισθητήρα εικόνας, για πιο φυσική απεικόνιση με μεγαλύτερη πιστότητα, καθαρότητα και χαμηλό θόρυβο εικόνας.

Πιο καθαρές και ζωντανές εικόνες

Προηγμένες δυνατότητες για ακόμα υψηλότερη ανάλυση

Η υψηλή απόδοση επιτυγχάνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της σε συνδυασμό με μια μεγάλη σειρά πρωτοποριακών λειτουργιών. Χάρη στον εντυπωσιακό αριθμό των 42,4 megapixel, ο νέος αισθητήρας εικόνας της α7R II σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο με εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ η μηχανή δεν χρησιμοποιεί οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο που μπορεί να υποβαθμίσει την υψηλή ανάλυση. Για μείωση της θόλωσης των εικόνων, το νέο κλείστρο της μηχανής έχει σχεδιαστεί για ελαχιστοποίηση των κραδασμών, ενώ η λειτουργία Αθόρυβης λήψης εξαλείφει την αστάθεια της μηχανής που προκαλείται από την κίνηση του κλείστρου. Επιπλέον, η οικογένεια φακών FE που αυξάνεται συνεχώς σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την ασυναγώνιστη καθαρότητα που προσφέρει ο αισθητήρας από κάθε προοπτική.

Δημιουργήστε εικόνες με ακόμα μεγαλύτερη ευκρίνεια

Χωρίς οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο που μπορεί να υποβιβάσει την ευκρίνεια της εικόνας, η α7R II σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του αισθητήρα εικόνας υψηλής ανάλυσης και την κορυφαία αναλυτική ικανότητα των φακών α.

Τραβήξτε πιο σταθερές, σίγουρες λήψεις

Το νέο κλείστρο μειώνει τους κραδασμούς κατά περίπου 50%4, ενώ για ακόμη μεγαλύτερη μείωση των κραδασμών και του θορύβου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική μπροστινή κουρτίνα. Η εξαιρετική ανθεκτικότητα του κλείστρου έχει δοκιμαστεί σε 500.0006κύκλους λειτουργίας.

Χωρίς αστάθεια της μηχανής από την κίνηση του κλείστρου

Η λειτουργία Αθόρυβης λήψης χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικό κλείστρο που δεν δημιουργεί θόρυβο και δεν προκαλεί κραδασμούς στην κουρτίνα, ώστε να μπορείτε να καταγράφετε εικόνες με υψηλή ανάλυση χωρίς αστάθεια της μηχανής.

Απόλυτη ευκρίνεια με όλους τους φακούς της ευρείας σειράς FE

Όλοι οι φακοί FE (συμβατοί φακοί E-mount πλήρους καρέ 35 mm) έχουν σχεδιαστεί για τους αισθητήρες πλήρους καρέ ώστε να χρησιμοποιούν συνεχώς υψηλότερους αριθμούς pixel, αξιοποιώντας στο έπακρο την απόδοση των 42,4 megapixel.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση

Χάρη στον προηγμένο αισθητήρα εικόνας και τον αλγόριθμο αυτόματης εστίασης, το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της α7R II προσφέρει κάλυψη, ταχύτητα και απόδοση στην παρακολούθηση.

Πιο ολοκληρωμένη κάλυψη αυτόματης εστίασης

Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης καλύπτουν το 45% της συνολικής περιοχής της εικόνας, προσφέροντας μεγαλύτερη7 κάλυψη από οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή μηχανή.

Ταχύτερη απόκριση αυτόματης εστίασης

Η γρήγορη ανάγνωση των δεδομένων (χάρη στον αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού) και το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης αυξάνουν την ταχύτητα της αυτόματης εστίασης κατά 40%4.

Περισσότερες δυνατότητες συνεχούς λήψης

Η γρήγορη ανάγνωση και ο προηγμένος αλγόριθμος προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια στην πρόβλεψη της παρακολούθησης του θέματος για λήψεις 5fps.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για ταινίες

Η εξαιρετικά ακριβής και ομαλή εστίαση αυτού του συστήματος είναι ιδανική για τις υψηλές απαιτήσεις των ταινιών 4K.

Αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης με φακό A-mount

Τα πλεονεκτήματα της αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης διασφαλίζονται ακόμα και κατά την τοποθέτηση φακού A-mount8 μέσω LA-EA3 (LA-EA19).

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες με λεπτομέρεια πλήρους καρέ

Βελτιστοποίηση για τους αισθητήρες εικόνας υψηλής ανάλυσης

Για την πλήρη αξιοποίηση που πλεονεκτήματος που προσφέρει η εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση της α7R II, ιδιαίτερα κατά τη καταγραφή απρόβλεπτης δράσης ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, η λήψη θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή. Διαφορετικά, ακόμη και η παραμικρή αστάθεια της μηχανής μπορεί να προκαλέσει θόλωση της εικόνας. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες έχει ρυθμιστεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με την απόδοση των 42,4 megapixel της α7R II, επιτρέποντας τη χρήση του ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, τη λήψη κοντινών πλάνων και την καταγραφή νυχτερινών σκηνών με ελάχιστη αστάθεια της μηχανής, για εικόνες με μέγιστη καθαρότητα.

Εξουδετέρωση κάθε είδους αστάθειας της μηχανής

Η αντιστάθμιση πέντε τύπων αστάθειας της μηχανής και η ελάχιστη θόλωση ακόμα και σε νυχτερινές λήψεις αποδεικνύουν έμπρακτα πώς η α7R II αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες της ανάλυσης 42,4 megapixel2 που προσφέρει ο αισθητήρας εικόνας.

Χρησιμοποιήστε τους αγαπημένους σας φακούς με ελάχιστη αστάθεια της μηχανής

Απολαύστε την απαράμιλλη ελευθερία της λήψης χωρίς τρίποδο, χρησιμοποιώντας πολλούς από τους αγαπημένους σας φακούς. Χάρη στη μικρή απόσταση μεταξύ φακού και αισθητήρα εικόνας, η α7 II E-mount είναι συμβατή με μια μεγάλη γκάμα φακών.

Ταινίες με ποιότητα 4K που καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ

Η απόλυτη εμπειρία στις ταινίες υψηλής ανάλυσης

Δείτε τον τρόπο που η α7R II έχει βελτιστοποιηθεί για την εγγραφή ταινιών 4K (QFHD: 3840 x 2160), ιδιαίτερα στο φορμά Super 35 mm, καθώς επεξεργάζεται τα δεδομένα ανάγνωσης από κάθε pixel χωρίς ομαδοποίηση pixel, για αποτελεσματική καταστολή των ακανόνιστων περιγραμμάτων και του μουαρέ. Το αποτέλεσμα είναι λήψεις με ορατά πιο ευκρινείς, ευδιάκριτες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες συγκριτικά με τις τυπικές ταινίες 4K. Επιπλέον, ως η πρώτη1 φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ με δυνατότητα εγγραφής ταινιών ανάλυσης 4K στο φορμά πλήρους καρέ 35 mm, η α7R II προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες έκφρασης των οπτικών στοιχείων που αναδεικνύει ο νέος αισθητήρας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό.

Συνθέστε το κάδρο με τον τρόπο που θέλετε

Τραβήξτε λήψεις με τη σωστή προοπτική

Επιλέξτε το φορμά πλήρους καρέ ή Super 35 mm κατά τη λήψη με ανάλυση Full HD ή 4K, ανάλογα με τη δημιουργική σας διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, οι εικόνες σας θα έχουν εντυπωσιακή εμφάνιση σε όλο κάδρο.

Φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit10

Το φορμά XAVC S υποστηρίζει πλέον την εγγραφή 4K με μέγιστο ρυθμό μετάδοσης bit τα 100Mbps, καθώς και εγγραφή Full HD στα 50Mbps. Χάρη σε αυτήν τη δυνατότητα, η α7R II επιτρέπει τη λήψη ταινιών με εξαιρετική λεπτομέρεια στην κίνηση.

Έτοιμη για κάθε περίσταση

Ανθεκτική σχεδίαση, έξυπνα χαρακτηριστικά και αξιοπιστία

Η α7R II είναι η πιο ανθεκτική μηχανή της σειράς α που δημιουργήθηκε ποτέ, με στιβαρή κατασκευή για δράση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και όταν έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι φακοί. Επιπλέον διαθέτει προσεγμένο σχεδιασμό, ενσωματώνοντας εξελιγμένες λειτουργίες που συμπληρώνουν άψογα την εκπληκτικά υψηλή ανάλυση 42,4 megapixel του αισθητήρα εικόνας.

Απόλυτος ρεαλισμός στην οθόνη

XGA OLED με επίστρωση ZEISS® T*

Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο EVF, με επίστρωση ZEISS® T* για μείωση των αντανακλάσεων και υψηλή μεγέθυνση11στα 0,78x, εμφανίζει τον τρόπο που οι ρυθμίσεις επηρεάζουν τις εικόνες και μεγιστοποιεί την απόδοση υψηλής ανάλυσης της α7R II.

Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες

Επαγγελματικά προαιρετικά αξεσουάρ που προσφέρουν νέες δυνατότητες

Χαρείτε περισσότερο τις λήψεις σας και δώστε στις φωτογραφίες σας επαγγελματικό στυλ με αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την α7R II.

Η α7R II συνδυάζει τον πρώτο1 αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό και 42,4MP2 στον κόσμο, γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση, σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες και προηγμένη εγγραφή ταινίας 4K, με ευαισθησία και ταχύτητα που καταγράφουν με ευκρίνεια ακόμα και τα θέματα που κινούνται γρήγορα. Χάρη στη μεγάλη οικογένεια φακών και εξοπλισμού, μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εκπληκτική ανάλυση της μηχανής, ακόμα σε δύσκολες εξωτερικές λήψεις.Ο πρώτος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ CMOS με οπίσθιο φωτισμό και 42,4MP στον κόσμο

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X
  • Μεγάλο εύρος ISO, από 50 έως 102400
  • Γρήγορη υβριδική AF, με κάλυψη AF με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο 399 σημείων
  • Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες για φωτογραφίες και ταινίες

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΦΑΚΟΥ Φακοί E-mount της Sony

ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ Αισθητήρας πλήρους καρέ Exmor R® CMOS 35 mm (35,9 x 24,0 mm)

ΑΡΙΘΜΟΣ PIXEL (ΕΝΕΡΓΑ) 42,4 MP

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ISO Ταινίες: Ισοδύναμη με ISO 100-25600, AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο), Φωτογραφίες: ISO 100-25600 (με δυνατότητα επέκτασης σε ISO 50–102400 για λήψη στατικών εικόνων), AUTO (ISO 100-6400, επιλέξιμο ανώτερο και κατώτερο όριο)

ΤΥΠΟΣ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟΥ XGA OLED, ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο (έγχρωμο) 1,3 cm (τύπου 0,5)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡ.) Περίπου 290 λήψεις (εικονοσκόπιο) / περίπου 340 λήψεις (οθόνη LCD) (πρότυπο CIPA)

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ Μονάδα TFT 7,5 cm (τύπου 3.0)

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρειάζεστε βοήθεια; 210 52 47 000

BENRO MEFOTO ROADTRIP A1350Q1

olympus-TG-Tracker-right olympus-TG870-slideshow olympus-TG4-Slideshow Fujifilm-XP120-Slideshow

 

CAME-TV OPTIMUS 3-AXIS CAMERA GIMBAL ΜΕ ENCODERS

 

 

USED DSLR, COMPACT, MIRRORLESS, FLSH, LENSES

 

 

USED Vintage SLR (με Film)

 

 

Αναζήτηση Αποστολής 

Γενική Ταχυδρομική - Αναζήτηση Αποστολής

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.