SONY FDR-AX53B Handycam 4K Ultra HD

PDFΕκτύπωσηEmail
Εγγύηση: 1 χρόνο (Sony Hellas) - Ξαναζήστε υπέροχες στιγμές - Αποτυπώστε τη δράση. Ακολουθήστε τη με πάθος. Κρατήστε τη ζωντανή για πάντα. Με την Handycam® 4K, οι πιο συγκινητικές αναμνήσεις ζωντανεύουν πραγματικά.
FDR-AX33 4K Ultra HD

Τιμή πώλησης: 899,00 €
Έκπτωση:
Τιμή / κ.:
FDR-AX33 4K Ultra HD
FDR-AX33 4K Ultra HD
FDR-AX33 4K Ultra HD
FDR-AX33 4K Ultra HD
FDR-AX33 4K Ultra HD
Περιγραφή

Προηγμένες δυνατότητες για εκπληκτικές ταινίες

Η απόδοση της κορυφαίας Handycam® 4K είναι ασύγκριτη. Το Balanced Optical SteadyShot™ και η Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση επιτυγχάνουν ακριβώς τις εικόνες που θέλετε. Η νέα δομή του μικροφώνου αποτυπώνει την ατμόσφαιρα της σκηνής με εκπληκτικό ήχο. Μπορείτε ακόμη και να "παίξετε" με το χρόνο της κίνησης ή να αποκτήσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών/μη αυτόματων λειτουργιών. Οι δυνατότητες και οι απολαύσεις είναι απεριόριστες.

 

Τα βασικά στοιχεία για εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Οι προηγμένες δυνατότητες του φακού και του αισθητήρα εικόνας βελτιώνουν την απεικόνιση υψηλής ακρίβειας, την ευαισθησία και την ισχύ.

 

Balanced Optical SteadyShot

Η κορυφαία σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει σταθερές λήψεις σε όλο το εύρος του ζουμ ακόμα και ενώ περπατάτε.

 

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση (AF)

Η εξαιρετικά αποτελεσματική οδήγηση του φακού και η πρόβλεψη αυτόματης εστίασης μπορούν να μετατοπίσουν γρήγορα την εστίαση από απομακρυσμένα σε κοντινά θέματα.

 

Εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας

Η νέα δομή του μικροφώνου καταγράφει ήχο από πέντε κατευθύνσεις με περίπου 40% λιγότερο θόρυβο1 για ρεαλιστική ατμόσφαιρα.

 

Διασκεδάστε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήψη

Γίνετε δημιουργικοί με την εγγραφή υψηλής ταχύτητας και τη λήψη time-lapse, για εντυπωσιάζετε με τις συναρπαστικές ταινίες σας.

 

Επαγγελματικές λειτουργίες    

Τραβήξτε επαγγελματικές λήψεις με τις μη αυτόματες ρυθμίσεις των λειτουργιών, το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο και την εγγραφή με χρονοκώδικα και δεδομένα bit χρήστη.

 

Η εκπληκτική ρεαλιστική ποιότητα της ανάλυσης 4K

Ο νέος φακός και ο αισθητήρας εικόνας ενισχύουν την εντυπωσιακή ευκρίνεια της ανάλυσης 4K, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την καταγραφή ταινιών υψηλής ποιότητας σε χαμηλό φωτισμό.

 

Νέος φακός ZEISS® με ζουμ 20x και συμβατότητα 4K

Ο φακός ZEISS Vario-Sonnar® T* με μέγιστη ευρυγώνια ρύθμιση 26,8 mm, επιτρέπει τη λήψη περισσότερων λεπτομερειών του θέματος στο πλάνο.

 

Νέος αισθητήρας Exmor R® CMOS για 4K

Το μεγαλύτερο μέγεθος των pixel βελτιώνει την ευαισθησία για τη λήψη ταινιών με λιγότερο θόρυβο, ακόμα και στο σκοτάδι.

 

Ανάλυση 4K και HD με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Η εγγραφή με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit σε φορμά XAVC S αποτυπώνει με σαφήνεια ακόμη και σκηνές με πολύ κίνηση που αλλάζουν γρήγορα.

 

Υπερδειγματοληψία Full HD σε συσκευές εκτός 4K

Οι ταινίες 4K υποβιβάζονται αυτόματα σε Full HD για αναπαραγωγή σε τηλεόραση HD.

 

Εύκολη περικοπή ενός καρέ της ταινίας στην τηλεόραση

Σχεδιάστε ένα περίγραμμα με το δάχτυλό σας στην οθόνη LCD για να περικόψετε το καρέ της ταινίας 4K που αναπαράγεται στην τηλεόραση σε Full HD.

 

Εξαιρετικά σταθερές λήψεις, ακόμα και όταν κινείστε

Η σύντομη ταινία παρακάτω παρουσιάζει τα εφέ αντιστάθμισης της αστάθειας της κάμερας που προσφέρει το Balanced Optical SteadyShot (δεξιά) και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (αριστερά), αντίστοιχα.

 

Λιγότερη αστάθεια της εικόνας σε μεγάλο εύρος ζουμ

Για εξαιρετικά σταθερή λήψη ταινιών σε όλο το εύρος του ζουμ. Στη λειτουργία λήψης HD, η έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες αντισταθμίζει περαιτέρω την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, ακόμα και όταν τρέχετε ενώ κάνετε λήψεις.

 

Εστιάστε με εντυπωσιακή ταχύτητα

Η Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση δεν εστιάζει μόνο με εκπληκτική ταχύτητα αλλά και με εντυπωσιακή ακρίβεια.

 

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση: έξυπνη επιτάχυνση

Ο νέος αλγόριθμος αυτόματης εστίασης βελτιστοποιεί την επικοινωνία μεταξύ φακού και επεξεργαστή εικόνας για εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση. Επίσης, το σύγχρονο σύστημα πρόβλεψης εύρους αυτόματης εστίασης διατηρεί το θέμα σε ευκρινή εστίαση.

 

Καταγράψτε ρεαλιστικό ήχο

Η νέα δομή του μικροφώνου έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει ήχο υψηλής ποιότητας που μεταφέρει πιο "πλούσια" ατμόσφαιρα με περίπου 40% λιγότερο θόρυβο

 

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας για ταινίες αργής κίνησης

Τραβήξτε ταινίες με υψηλό ρυθμό καρέ όπως 120 fps/100 fps (NTSC/PAL) σε Full HD. Οι ταινίες αργής κίνησης4 αποκαλύπτουν την εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε κάθε στιγμή της δράσης.

 

Δείτε το χρόνο να αλλάζει με ταινίες time-lapse 4K

Με τη λήψη time-lapse, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μιας σκηνής για μια χρονική περίοδο με ένα επιλεγμένο διάστημα μεταξύ κάθε λήψης και να επεξεργαστείτε την ακολουθία σε ταινία time-lapse 4K υψηλής ποιότητας. 

 

Περισσότερες δυνατότητες επαγγελματικής λήψης 

Τα χαρακτηριστικά επαγγελματικού στιλ περιλαμβάνουν το χειροκίνητο δακτύλιο και το χειροκίνητο κουμπί για τον έλεγχο των διάφορων λειτουργιών με δυνατότητα αντιστοίχισης, καθώς και την εγγραφή με χρονοκώδικα και δεδομένα bit χρήστη.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ζωντανέψτε κάθε ανάμνηση με τη βιντεοκάμερα 4K. Καταγράψτε θεαματικές λεπτομέρειες σε 4K Ultra HD. Ελαχιστοποιήστε την αστάθεια της εικόνας με Balanced Optical SteadyShot. Εστιάστε αυτόματα με τη γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας. Δημιουργήστε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ένα φακό ZEISS® Vario-Sonnar® T* συμβατό με 4K, με οπτικό ζουμ 20x και μέγιστη ρύθμιση ευρείας γωνίας 26,8 mm.

  • Εγγραφή 4K Ultra HD (3840 x 2160)
  • Balanced Optical SteadyShot™ με Έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες 6
  • Ευρυγώνιος φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 26,8 mm
  • Οπτικό ζουμ 20x με ζουμ ευκρινούς εικόνας 30x/40x (4K/HD)  
  • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις
  • ΤΥΠΟΣ ΦΑΚΟΥ - Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
  • ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ - Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,5 (7,20 mm) με οπίσθιο φωτισμό
  • ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ - Οθόνη Xtra Fine LCD 7,5 cm (τύπου 3.0) (921.600 κουκκίδες), ευρεία (16:9)
  • ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ - Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ (υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων), ακροδέκτης HDMI (micro), ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου (ενσωματωμένος σε ακροδέκτη multi/micro USB), στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Καλάθι Αγορών

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Χρειάζεστε βοήθεια; 210 52 47 000

CANON EF 50MM F/1.8 STM

olympus-TG-Tracker-right olympus-TG870-slideshow olympus-TG4-Slideshow Fujifilm-XP120-Slideshow

 

CAME-TV OPTIMUS 3-AXIS CAMERA GIMBAL ΜΕ ENCODERS

 

 

USED DSLR, COMPACT, MIRRORLESS, FLSH, LENSES

 

 

USED Vintage SLR (με Film)

 

 

Αναζήτηση Αποστολής 

Γενική Ταχυδρομική - Αναζήτηση Αποστολής

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας κατά την πλοήγηση σας στη ιστοσελίδα μας.  Τα cookies είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.